Hey YOU.Just
Be.Yourself
Smile.Happy.Extravaganza
Release Ur Mind KEEP CALM
Let's Chat Here.
cbox
Mieyza Usman

-20 years old on 24th Nov '13- Sagittarius- Civil Engineering- Shah Alam.Sungai Besi- I'm the only witness and the only person who can judge my life-

MeLoveYOUor Hate You
THEM

FaraFain Nasya Amzad Farrah Link Link Link Link Link Link Link Link Link Link Link Link Link Link Link Link Link Link Link Link Link
Rabu, 10 Oktober 2012 @ 10:58 PG
Appreciate !
Assalamuailaikum , hello semua ! hari korang semua macam mane ? mesti best kan . so far , harini aku rasa best je , cuma kejadian yang berlaku dua jam lepas buat aku rasa macam marah sangat :(

seriously , aku sangat KECIK HATI bila orang perlukan aku and tahu nak cari aku kat mana , tapi bila dah senang , depan mata jumpa aku , tegur pun tak ! aduii , masalah nya bukan sekejap je pun jumpa , hampir dua jam kami ditempat yang sama , dia membeku diri kot dari tegur aku .

aku tak hingin pun nak dia tegur aku , but please laa , kita kan dah KAWAN , susah senang sama-sama tapi kau buat aku macam kau tak pernah kenal aku . Ya Allah , Sabar betul aku harini ..

dan akhirnya , si FARRAH kesayangan aku tu gak jadi tempat aku lepas geram . sorry FARRAH for make u trouble .

so my ADVICE here , tak kisah lah korang ni siapa pun , jangan lah sesama sendiri menyombong berlagak , sebab bila susah nanti , ntah2 tak de sapa nak tolong nanti , sila HARGAI orang di sekelililng anda ye .

*i'm sorry if do any mistake : cik mieyza
back to top?
Selasa, 9 Oktober 2012 @ 12:33 PTG
kerepek kentang !
Assalamuailaikum wahai sahabat Blogger ! lama sangat tak update blog sampai lupa yang diri sendiri ada blog . hikhok , amacam kesihatan anda semua ? Hope dalam keadaan yang baik2 je kan . tak tau nak citer apa sebab dah lama sangat mendapkan kepala hotak ini dari menaip pepanjang . hewhew .

Actually , I really miss my Family , manja sangat ke aku ni ? belaja kat Shah Alam je pun , rindu nya macam aku belajar dekat Oversea pula . **bikin malu je mieyza !! okay , aku sangat SENSITIVE bile cakap pasal FAMILY , mula la airmata nak bergelinangan ni !

okay jap ? asal aku update blog macam ni , buat malu je laa ! okay fine , aku takde topic , later aku update lebih okay dari harini . hewhew

* adik rindu sangat dekat mak n abah !!
back to top?
monthly archive

November 2009 Disember 2009 Disember 2010 Januari 2011 April 2011 November 2011 Februari 2012 Mac 2012 April 2012 Mei 2012 Oktober 2012 Disember 2012 Januari 2013 Februari 2013 Mac 2013 Mei 2013 Februari 2014 Jun 2014 Julai 2014
recent entries

Terpulanglah Masih Perlu Rimas biarkan pergi. 2014 Dari sudut dalam hati. Al-Fatihah buat Mama.. Mari Memasak ! Busuk Hati . Ini tempat praktikal saya :)
LAYOUT BANNER COLORS MINIICONS