Hey YOU.Just
Be.Yourself
Smile.Happy.Extravaganza
Release Ur Mind KEEP CALM
Let's Chat Here.
cbox
Mieyza Usman

-20 years old on 24th Nov '13- Sagittarius- Civil Engineering- Shah Alam.Sungai Besi- I'm the only witness and the only person who can judge my life-

MeLoveYOUor Hate You
THEM

FaraFain Nasya Amzad Farrah Link Link Link Link Link Link Link Link Link Link Link Link Link Link Link Link Link Link Link Link Link
Isnin, 21 Mei 2012 @ 10:27 PTG
Ting-TONG
Assalamuailaikum . hai awek cun ! hai pakwe cun ! peeewiit ! okay , dekat sebulan dah tak 'kutak-katik' menaip keyboard update blog . huhu , rindu sangat nak bercerita pong pang pong peng tali kecapi ! (^_^)v

Sebelum ni ada post pasal study week and final exam kan . now ! semua dah tamat . result pun dah keluar . dup dap dup dap jantung mase nak tengok result . tak senang duduk lah senang citer , dan akhirnya , setelah meng'refresh' page yang sistem online yang lambat macam siput berenang , gara-gara ramai sangat nak masuk link yang same , berkat kesabaran , 'ketik-ketik' mouse refresh page . dannn Alhamdulilah !! airmata bergelinangan dan menjerit , melompat kegembiraan , sebab semua nya lulusss ! Alhamdulilah . syukur sgt , doa aku dimakbulkan oleh-NYA . Amin :)

*alaa , jangan laa tanye pointer nye , tak dekan pun , tapi aku bersyukur gila , result semester ni meningkat ;p


Amacam korang ? haih mesti lah gempak-gempak punya kan ! korang lebih hebad . Walau apa pun result yang kite terima , jangan lah merungut dan mengeluh , bersyukur sepatutnya . Sebab nya , ramai pulak aku tengok mereka yang lulus semua tapi merungut dan meraung *macam kematian laki sebab pointer jatuh . come on lah guys ! bersyukur apa ada nya , mereka yang ade gagal pon masih tahu bersyukur dengan result yang diterima . okayy kann ? ^^

Okay dah , jangan stress-stress lagi , tarik nafass dan senyummm ! :D

sambung nanti lagi ye ! lots of love : Cik Mieyza
back to top?
monthly archive

November 2009 Disember 2009 Disember 2010 Januari 2011 April 2011 November 2011 Februari 2012 Mac 2012 April 2012 Mei 2012 Oktober 2012 Disember 2012 Januari 2013 Februari 2013 Mac 2013 Mei 2013 Februari 2014 Jun 2014 Julai 2014
recent entries

Terpulanglah Masih Perlu Rimas biarkan pergi. 2014 Dari sudut dalam hati. Al-Fatihah buat Mama.. Mari Memasak ! Busuk Hati . Ini tempat praktikal saya :)
LAYOUT BANNER COLORS MINIICONS