Hey YOU.Just
Be.Yourself
Smile.Happy.Extravaganza
Release Ur Mind KEEP CALM
Let's Chat Here.
cbox
Mieyza Usman

-20 years old on 24th Nov '13- Sagittarius- Civil Engineering- Shah Alam.Sungai Besi- I'm the only witness and the only person who can judge my life-

MeLoveYOUor Hate You
THEM

FaraFain Nasya Amzad Farrah Link Link Link Link Link Link Link Link Link Link Link Link Link Link Link Link Link Link Link Link Link
Isnin, 20 Februari 2012 @ 11:45 PTG
salah sangka
hello my lovely blog . okay nak cerita ni kejadian yang berlaku pagi tadi . lepas ini confirm ingat dan tak akan buat lagi , tak tahu lah benda ni pernah jadi dekat anda atau tak kan . okay pagi tadi habis je jogging rasa dahaga yang teramat sangat . bukak peti ais cepat cepat lepas tu nampak TEO AIS dalam cawan ..

muke pun dah habis ganas nak teguk air tu laju laju . lepas ni boleh lah relax sebab dah pekena TEO AIS yang sedap tu .. tapi , alangkah malangnya naseb cik mieyza ni bile dapat tahu tu , AIR GULA MERAH , goshh ! terkejut beruk kacukan kucing aku dibuatnya !! geram geram .


bayangkan lah air gula yang sangat manis dan likat tu kau dah minum setengah gelas . ape jadi kat tekak ? rase yang macam ape ntah . haishh . bengang dengan diri sendiri lah jawab nya . kalau minum perlahan mesti dah tahu tu air gula .

sebelum ni pernah jugak air dalam botol . sangka kan air kiwi rupanya air daun pandan . damn !
back to top?
Khamis, 16 Februari 2012 @ 8:44 PTG
nota baru :)
hello my lovely blog . yes ! akhirnya aku dapat juga buat sawang dekat blog ni . ppffftt~~ setiap entry mesti nak cakap dah lama tak update blog , kan senang cakap je . 'wei wei aku malas nak update blog lah dol' (o.0)
okey okey aku stop merepek . (-.-)'

alhamdulilah , aku masih lagi meneruskan jihad aku sebagai pelajar . hehe . maju lagi setapak ke semester seterusnya. kembang kucup jantung jugak kan jadi student ni . plus banyak benda jugak kena fikir . lagi lagi diperingkat IPTA ni . kepada student student semua good luck ye !

lately ini , bersyukur sangat aku dapat balek ape yang orang lain dah rampas dari aku pada semester lepas . i've got my happiness , smiles , and friends . syukur sangat . hope ape yang terjadi ini terus lah sampai ke semester akhir . amin ..

p/s : tak nak lah update panjang panjang , bercerita pada post akan datang . :)
back to top?
monthly archive

November 2009 Disember 2009 Disember 2010 Januari 2011 April 2011 November 2011 Februari 2012 Mac 2012 April 2012 Mei 2012 Oktober 2012 Disember 2012 Januari 2013 Februari 2013 Mac 2013 Mei 2013 Februari 2014 Jun 2014 Julai 2014
recent entries

Terpulanglah Masih Perlu Rimas biarkan pergi. 2014 Dari sudut dalam hati. Al-Fatihah buat Mama.. Mari Memasak ! Busuk Hati . Ini tempat praktikal saya :)
LAYOUT BANNER COLORS MINIICONS