Hey YOU.Just
Be.Yourself
Smile.Happy.Extravaganza
Release Ur Mind KEEP CALM
Let's Chat Here.
cbox
Mieyza Usman

-20 years old on 24th Nov '13- Sagittarius- Civil Engineering- Shah Alam.Sungai Besi- I'm the only witness and the only person who can judge my life-

MeLoveYOUor Hate You
THEM

FaraFain Nasya Amzad Farrah Link Link Link Link Link Link Link Link Link Link Link Link Link Link Link Link Link Link Link Link Link
Sabtu, 12 November 2011 @ 4:44 PG
JPKK JUNIOR -our last moment-
salam and have a good day , lame sungguh tak update blog , maaf ye , bukan ape mase tak mengizinkan aku berceloteh lebih dekat blog ni . Today is awesome day ! yes , kami JPKK junior politeknik premier sultan salahuddin abdul aziz shah , shah alam , hang out together , heppy sangat-sangat bersama mereka ,
 riang tawa , suka duka , semua nya sama-sama tadi , peps! i really2 love you all , nah sedikit picture untuk tatapan anda semua .



kami bersuka ria di
thanks to fatin for survey the place
(orange skarf)



firdaus husin
(thanks 4 making our day )

kami pelahap hap hap . puih .
grilled chicken burger . yummy tummy .
webcam man gelojoh .
(korean man ni tau , :P)











thanks for all yg menjayakan event yg kita buat same-same . walaupun pada mula nya kita bersusah payah nak pergi sana tapi akhirnya we got a heppy ending , I really love you all , memory yang kita bina pada semester ni memang susah nak lupakan *knp ttbe jiwang =.=!

p/s : sorry yang picture nye tak ade kat sini , hanya gambar ini aje yg ade pade aku , *sedey skejap >.<

to rahmad : thanks bersusah-payah tadi untuk kami semua . comel betol perangai kau tadi , hehe .

to firdaus : thanks for making our day , jangan lupa kenangan brsama jpkk bile dah tiade brsame kiteorg nanti .

to raihan and fatimah : girls , both of u are awesome ! thanks for this day .

to fadhil amin : alaa sweetnyee , sebak tengok kau td tau ! ikhlas sungguh kau dgn kami :)

to zaim : mat korea ! even next sem kau tak ade lg di kamsis , jgn lupe kenangan brsame jpkk tau ! (artis kau ni , jgn lupe kn kacang tau , hee )

to all : sayang korang semua . *flying kiss . haip ! jangan elak ok , :p

JPKK JUNIOR JUN 2011 the best ! i <3 u (^_^)v
back to top?
monthly archive

November 2009 Disember 2009 Disember 2010 Januari 2011 April 2011 November 2011 Februari 2012 Mac 2012 April 2012 Mei 2012 Oktober 2012 Disember 2012 Januari 2013 Februari 2013 Mac 2013 Mei 2013 Februari 2014 Jun 2014 Julai 2014
recent entries

Terpulanglah Masih Perlu Rimas biarkan pergi. 2014 Dari sudut dalam hati. Al-Fatihah buat Mama.. Mari Memasak ! Busuk Hati . Ini tempat praktikal saya :)
LAYOUT BANNER COLORS MINIICONS