Hey YOU.Just
Be.Yourself
Smile.Happy.Extravaganza
Release Ur Mind KEEP CALM
Let's Chat Here.
cbox
Mieyza Usman

-20 years old on 24th Nov '13- Sagittarius- Civil Engineering- Shah Alam.Sungai Besi- I'm the only witness and the only person who can judge my life-

MeLoveYOUor Hate You
THEM

FaraFain Nasya Amzad Farrah Link Link Link Link Link Link Link Link Link Link Link Link Link Link Link Link Link Link Link Link Link
Jumaat, 30 Mac 2012 @ 9:59 PG
heartless . apee tu ?
hey guys . lagi sekali aku berjaya buat sarang labah-labah dekat blog sendiri . hehehe , lepas ni spiderman bolehlah tumpang tido dekat blog aku ni . kuikuikui~~ enuff enuff cik mieyza jangan buat lawak bodoh dekat blog kau yang takde sapa baca ni . weehee!!

okay . nak cerita pasal ape ni ? banyak sangat sebenarnya nak cerita tapi tangan ada dua je , so update mane yang mampu jelaa kot . hehe . okay marilah bercerita soal perasaan ! *tetibe :D

pernah tak terjadi kat korang , secara tetibe jeh korang nak jadi orang yang takde perasaan , orang sentiasa relax dan cool , alaa senang citer jadi HEARTLESS . penah x ? penah x ? mesti pernah kan ? kan ? *tanya dan jawab sendiri , mmg dari dulu mcm ni . huhuhu

ape punca nye ek ?? okay okay , aku ringkaskan cerita je . okay sekarang aku macam dah tekad nak jadi heartless . memang tak bagus pun , tapi bagi aku , aku perlu kot jadi macam tu . punca nya mungkin aku terlalu banyak sakit hati dan kali ni aku tak nak hati aku perit lagi . kesian kat hati aku wei . HAHA

okay ini laa kot perkara2 yang tak akan jadi kat aku lagi.

  • jangan jatuh hati pada mana-mana lelaki . haha *bunyi mcm lawak but serius okay.
  • kalau orang cakap something yang boleh buat kita sentap just ignorekan saja.
  • dont ever trust anybody , just angguk2 dan geleng2 je .
  • lelaki call , bersahaja , x payah nak cover or amik hati dia *boleh p jahanam . haha
  • lelaki lalu sebelah ibaratkan je lori sampah yang lalu , jangan pandang . HAHA
  • kawan2 maki hamun kita sebab tak ikhlas nak ajar , boleh buat mcm takde apa yg berlaku .
  • relax and cool je memanjang kalau kena kutuk.
  • buat bodoh dengan orang yang tak suka aku . *sebab aku x pernah kisah pun . haha
  • sekali kau buat aku , sekali aku buat kau . *adil kan ??


okay tak macam tu . haha . apa-apa jela . janji enjoy dengan life nih kan . ye ye aku ingat nak enjoy jangan lupa batas . ok ingat ! dont worry .. ehh , dah abiss dah . thanks banyak2 habis jugak kau baca cerita niyang rapik aku ini . mekasih . weehee .

bersambung pada post yang akan datang . with love : cik mieyza
back to top?
monthly archive

November 2009 Disember 2009 Disember 2010 Januari 2011 April 2011 November 2011 Februari 2012 Mac 2012 April 2012 Mei 2012 Oktober 2012 Disember 2012 Januari 2013 Februari 2013 Mac 2013 Mei 2013 Februari 2014 Jun 2014 Julai 2014
recent entries

Terpulanglah Masih Perlu Rimas biarkan pergi. 2014 Dari sudut dalam hati. Al-Fatihah buat Mama.. Mari Memasak ! Busuk Hati . Ini tempat praktikal saya :)
LAYOUT BANNER COLORS MINIICONS