Hey YOU.Just
Be.Yourself
Smile.Happy.Extravaganza
Release Ur Mind KEEP CALM
Let's Chat Here.
cbox
Mieyza Usman

-20 years old on 24th Nov '13- Sagittarius- Civil Engineering- Shah Alam.Sungai Besi- I'm the only witness and the only person who can judge my life-

MeLoveYOUor Hate You
THEM

FaraFain Nasya Amzad Farrah Link Link Link Link Link Link Link Link Link Link Link Link Link Link Link Link Link Link Link Link Link
Isnin, 27 Mei 2013 @ 12:19 PG
Dari sudut dalam hati.
Assalamualaikum.

Hey guys ! Finally, 3 May 2013 tamat jugak Latihan Industri (Praktikal) selama 6 bulan. Alhamdulilah. Report and Presentation pun dah settle plus banyak pulak dugaan masa buat report. Now, waiting for the result. Takut. Hope everything will be fine. InsyaAllah.

Sebenarnya tak tau nak update ape. tapi gatal jugak nak update sebab tak sanggup tengok blog tercinta bersawang. *padahal dah bersawang pun =.=''

Okay. Sebenarnya nak minta maaf kat semua orang! YES. semua orang. kenapa tiba-tiba ? entah sebab rasa macam banyak buat dosa pulak. Huhuhu.. So, pada yang pernah termakan hati, terguris hati dan sewaktu dengannya. Aku betul-betul minta maaf ye. Seriously, Minta Maaf.

Kalau ada rasa tak puas hati lagi dekat hati awak-awak tu. Meh laa kita bertemu muka. Kita settle kan apa yang patut ok?

And secara ikhlasnya. Aku pun memaafkan sesiapa yang pernah buat aku termakan hati, terguris hatis dan sewaktu dengannya. hihihi.

Okay sebelum tu. nak bagi satu Quote . "Hargailah betul-2 apa yang anda miliki sekarang sebelum anda kehilangannya" means.. tak kisah laa orang ke, barang ke, sahabat ke, ape ke sila lah hargai itu semua ! dan tak lupa juga. Hargailah dirimu, Kerana dirimu sangat berharga ^_^

Cik Mieyza: Jaga Diri, Jaga Hati, Jaga Iman :)


back to top?
monthly archive

November 2009 Disember 2009 Disember 2010 Januari 2011 April 2011 November 2011 Februari 2012 Mac 2012 April 2012 Mei 2012 Oktober 2012 Disember 2012 Januari 2013 Februari 2013 Mac 2013 Mei 2013 Februari 2014 Jun 2014 Julai 2014
recent entries

Al-Fatihah buat Mama.. Mari Memasak ! Busuk Hati . Ini tempat praktikal saya :) A message . Oyasuminasai . Karyaku: Hati ku Berbicara Meaningful.. Ini yang Sepatutnya.. Girls Out Day !
LAYOUT BANNER COLORS MINIICONS